U kunt bij Bjoetie4U meerdere workshops volgen. Als U interesse heeft in een van deze workshops, dan kunt u zich opgeven door middel van het contactformulier. Graag erbij vermelden om welke workshop het gaat.

Workshop Huidverzorging Bjoetie4U

Verwen jezelf met een korte behandeling die je doet stralen. Tijdens deze workshop leer je alles over de verschillende producten, hoe je het moet gebruiken en het belang van huidverzorging. Dit alles aan de hand van een persoonlijke huiddiagnose. Met behulp van mini-waterdampapparaten, alle Dermalogica producten en professionele begeleiding leer je stap voor stap hoe je je huid kunt verzorgen, in optimale conditie kunt krijgen en behouden. Tijdens deze workshop ervaar je waarom een goede huidverzorging zo belangrijk is. Een leerzame en vooral gezellige avond, onder het genot van een hapje en een drankje.

Workshop Creative Cosmeticscreative-cosmetics-bjoetie4u

Wil jij op een gezellige ontspannen manier leren welke make-up bij je past? Kan jij ook nooit de juiste producten vinden of krijg je allergische reacties? Workshops zijn een mooie gelegenheid om eens uitgebreid te experimenteren met onze 100% natuurlijke minerale make-up van Creative Cosmetics! Neem nu contact op met Bjoetie4u!

Workshop Creative Cosmetics bij Bjoetie4u
Kleuradvies GRATIS – Workshop 45 euro p.p