MultiVitamin Power Exfoliant Dermalogica

Het product behandelt uiteenlopende huidcondities zoals huidveroudering, hyperpigmentatie en dehydratatie.

OLIEBASIS

MultiVitamin Power Exfoliant onderscheidt zich van vele andere exfolianten vanwege de formulering op oliebasis. Hierdoor zijn de actieve ingrediënten in staat om door de barrière lipidelaag te dringen, wat de werking van deze ingrediënten optimaliseert en de celvernieuwing en collageensynthese maximaal stimuleert.

FORMULE

MultiVitamin Power Exfoliant bevat hoge concentraties actieve ingrediënten zoals Melkzuur, Salicylzuur en Retinol. Bovendien bevat de formule een mix van essentiële oliën, plantenextracten en gestabiliseerde vitamines (A, C en E) die de huid verzacht en de kans op huidirritatie minimaliseert.

Het resultaat? Een stralende, gerevitaliseerde huid en een verbeterde huidtextuur en-kleur. Zichtbaar na slechts één keer gebruik!

Afspraak maken bij Bjoetie4u? Reserveer online of bel: (024) 397 6843 

MultiVitamin Power Exfoliant Dermalogica

Eén gedachte over “MultiVitamin Power Exfoliant Dermalogica

  • 31 juli 2017 om 16:27
    Permalink

    Heel hartelijk bedankt.

Reacties zijn gesloten.