Een gouden toekomst voor elke huid!

Het eeuwenoude edelmetaal goud geniet anno 2010 een ongekende, hernieuwde populariteit als ingrediënt in hoogwaardige cosmeticaproducten. Goud werkt voor de huid als een zeer krachtige antioxidant en geeft haar bovendien een onweerstaanbare, luxueuze en bovenal jeugdige sprankeling en glans. De exclusieve 24K Diamond Gold Magnetic Balancing Treatment van Alissi Brontë combineert de diverse positieve effecten die het edelmetaal goud op de huid heeft binnen een unieke behandeling met luxueuze, hoogwaardige producten met weelderige texturen en zeer verfijnde geuren. Voor een gouden toekomst van elke huid die toe is aan een hernieuwde energie, spankracht, stevigheid en een opvallend stralende en heldere teint! 

De resultaten van de Alissi Brontë 24K Diamond Gold Magnetic Balancing Treatment?

De huid wordt voelbaar én zichtbaar veerkrachtiger en voelt stevig aan. Fijne lijntjes, huidverkleuringen en rimpels worden beduidend minder zichtbaar. De celvernieuwing en de doorbloeding in de huid worden intensief gestimuleerd. Het natuurlijke vochtgehalte van de huid wordt optimaal op peil gebracht. Het voortijdige verouderingsproces van de huid wordt langdurig vertraagd. De huid krijgt een opvallend sprankelende glans en een heldere teint.

Alissi Brontë 24K Diamond Gold Magnetic Balancing Treatment De verschillende behandelstappen…

  • Stap 1: Het gezicht, de hals en het decolleté worden gereinigd met het product Alissi Brontë ONE-STEP. Deze tweefasen formule op basis van milde fruitzuren verzacht het huidoppervlak en bereidt de huid perfect voor op de rest van debehandeling.
  • Stap 2: Met Alissi Brontë DIAMOND PEEL ondergaat de huid een effectieve mechanische peeling dankzij fijne deeltjes van natuurlijke, kostbare edelstenen die het huidoppervlak perfect polijsten en de celregeneratie stimuleren. 
  • Stap 3: De exclusieve Alissi Brontë 24K Diamond Gold Balancing Treatment heeft een unieke behandeling met edelstenen als belangrijke tussenstap! Deze hematietstaafjes werken als natuurlijke magneten op de huid en bevorderen de doorbloeding van de huid intensief op een bijna magische wijze! De huid is na deze stap gepolijst en voelt fluweelzacht en gelift aan.
  • Stap 4: Na het aanbrengen van de Alissi Brontë GOLD NUTRIV Rejuvenation Lotion worden er dunne blaadjes van puur 24 karaat goud (de Alissi Brontë 24k. LUXURY GOLD SHEETS) op de huid gelegd. Deze worden vervolgens opnieuw door middel van een kwastje doordrenkt met de Alissi Brontë GOLD NUTRIV LOTION, waardoor de goudsheets eenvoudig oplossen en het gemicroniseerde goud moeiteloos door de huid kan worden opgenomen.
  • Stap 5: Dan volgt een weldadige in intens ontspannende massage met Alissi Brontë DIAMOND GOLD PEARL, de ultraluxe anti-aging crème met puur goud, zijde-extract, diamant- en parelpoeder. De huid is hierna geregenereerd, verfrist en opvallend stevig en veerkrachtig.
  • Stap 6: Het Alissi Brontë ANGEL’S GOLD MASK wordt vervolgens gedurende 5 minuten met masserende bewegingen aangebracht. Dit is een teintverhelderend masker met 24karaat goud en extracten die huidverkleuringen zichtbaar verminderen en die de teint oplichten. Daarna blijft dit masker nog 15 minuten op het gezicht aanwezig, alvorens het wordt afgespoeld met water en de huid opnieuw wordt verfrist met de Alissi Brontë GOLD NUTRIV Rejuvenation Lotion.
  • Stap 7: De verslavend fijne anti-rimpel creme Alissi Brontë ADDICT wordt aangebracht rondom de ogen en lippen. Deze gespecialiseerde crème werkt direct op rimpels en vult ze van binnenuit op. Bij aanwezigheid van wallen of donkere kringen wordt de Alissi Brontë ESSENCE Crèmegel aangebracht.
  • Stap 8: De exclusieve Alissi Brontë 24K Diamond Gold Balancing Treatment eindigt met het aanbrengen van een ampul, te weten Alissi Brontë BEAUTY GOLD Serum, een concentraat met Hematiet en puur Goud.