Permanente make-up

Fredie Peerenboom is geslaagd voor Permanente make-up en vanaf nu kunt u elke dag terecht voor permanente make-up. Bel of mail en we maken samen een afspraak.

Wat is en voor wie is Permanente Make-Up?

PMU is een techniek waarbij met een ultradun naaldje, dat razendsnel op en neer gaat, speciale huidvriendelijke pigmentatievloeistof in de huid wordt gebracht. Deze pigmenten zijn vervaardigd in overeenstemming met de strenge eisen van het Ministerie van Volksgezondheid en Keuringsdienst van Waren die vanaf juli 2003 gelden.

In tegenstelling tot een tatoeage wordt het kleur/ pigment in de bovenste huidlaag aangebracht. Dit verklaart waarom Permanent Make-up niet blijvend is, maar in de loop van tijd zal vervagen. Gemiddeld zal dit 2-5 jaar blijven zitten, afhankelijk van het gepigmenteerde deel, het gebruikte pigment en het proces van de celregeneratie (huidvernieuwing). Dit is een indicatie. Soms zit de pigmentatie er na 10 jaar nog perfect op, maar soms is een jaarlijkse opfrisbehandeling noodzakelijk.

De zon heeft grote invloed op kleur. Dat zie je ook aan je haar, de kleur loopt sneller terug door veel zon en moet je ook regelmatig laten bijkleuren. Dit geldt ook voor de pigmentatie, met name voor de wenkbrauwen. Om de kleur optimaal te houden, adviseren wij daarom ook een jaarlijkse ‘retouch’ behandeling. Hier ontvangt u dan 50% korting op. Tot 2 jaar is dit 25% en daarna ontvangt u 10% op ‘retouch’ behandelingen.

Men kan op deze manier verschillende accenten in het gezicht aanbrengen en of versterken. Daarom is het uitermate geschikt voor dames die door het vele epileren weinig of geen haargroei meer hebben en dit dagelijks moeten bijtekenen. Ook is het geschikt voor personen die allergisch zijn voor make-up. Uiteraard wordt er gewerkt met het veiligste en modernste apparaat wat er op de markt te verkrijgen is.