Heb je ook moeite met het vinden van de juiste look? En zoek je een natuurlijke manier om littekens, kringen en andere oneffenheden te camoufleren, zonder dat je een plamuurlaag moet aanbrengen? Ben je opzoek naar de juiste make-up technieken om thuis ook een geweldige look te creëren? Zo’n look waar iedereen en ook jij verbaasd over zal zijn? Boek dan nu een workshop Creative Cosmetics bij Bjoetie4u!

Met de zijdezachte producten van Creative Cosmetics leer je de luxueze make-up, met huidverzorgende eigenschappen van mineralen,  heel goed kennen. Je leert het meest, door het zelf te doen. Dat is de insteek van de gezellige en leerzame workshop bij Creative Cosmetics. We zorgen ervoor, dat jij aan het einde van de workshop, weggaat met een stralende natuurlijke look. Klaar om er thuis mee aan de slag te gaan.

Wat leer je tijdens de workshop?

  • Kringen, pukkels, couperose, rosacea, acne en andere oneffenheden leer je makkelijk te camoufleren.
  • De juiste kleur foundation ontdek je samen met Bjoetie4u! Een kleur die versmelt met je teint, voor een natuurlijke en egale uitstraling.
  • Kleur aanbrengen in je gezicht, leer je door met onze blush, bronzer en highlight te werken. Daarnaast leer je met deze producten eenvoudig je goede kenmerken te accentueren.
  • Kleine inspanning, groot resultaat. Met perfect gemodelleerde wenkbrauwen geef jij je gezicht de juiste uitdrukking.
  • De juiste make-up technieken om je gezicht meer te laten spreken en je ogen te laten sprankelen. De kneepjes van het vak leer ook jij kennen.
  • Je kunt zelf kiezen uit een breed pallet aan kleuren oogschaduw. Of je wilt graag geadviseerd worden. Jij gaat in ieder geval de deur uit als echte eye catcher.

De producten van Creative Cosmetics zijn geschikt voor elk huidtype, ook voor de (over-) gevoelige huid! Bel Bjoetie4u op 024-3976843 of 06 23580184 om een afspraak te maken. 

Creative Cosmetics