*Image behandelingen

IMAGE peel van IMAGE skincare telt ongeveer zeven verschillende peelingen en is een huidvernieuwende techniek waarbij de huid gestimuleerd wordt tot een snellere en gezonde cel-aanmaak. De peelingoplossing verwijdert de bovenste cellaag (stratum corneum) tot enige cellagen van de huid, deze bestaan voornamelijk uit dood celmateriaal, en activeert het onderliggende bindweefsel.

Signature Face Lift

Deze revolutionaire 4-layer facelift is zeer speciaal. Deze behandeling zal zeer zeker een gezichtsverandering geven na één behandeling. De hoge dosis aan vitamine C dringt de huid binnen om het te verstevigen. Het bevat glycolzuur dat de huid exfolieert en zacht maakt. Door de hoge actieve therapeutische enzymen zal de celvernieuwing versnellen en de huid onder de ogen oplichten. Een cocktail van farmaceutische ingrediënten zal direct de huid binnendringen en daar verstevigen, opbleken en verfrissen. Stel u een facelift voor, zonder doktersadvies.

Prijs €85,00

Signature Facial 

Deze behandeling zal u een resultaat geven waar u versteld van zult staan. Deze behandeling doet alles. Het verstevigt de huid met Retinol (vitamine A-zuur)Het verlicht de huid met antioxidanten van grapefruitzaden, groene thee, citroen, limoen en sinaasappelextracten. De huid wordt gevoed door een cocktail van vitamine A, E en C. Verzacht de huid met een kruidencocktail van kamille, komkommer en aloë vera. Daarbij ondergaat de huid een megahydratatie van puur hyaluronzuur. Wat wil een huid nog meer? Deze behandeling is niet geschikt voor acne of vette huid.

Prijs €85,00

Wrinkle Lift met glycolzuur 

Deze peeling is erg mild maar het kan een tinteling geven. Het glycolzuur dringt erg snel de dieper gelegen lagen van de huid binnen vanwege zijn kleine 2-carbonmoluculaire structuur. Je kunt een prikkelend, jeukend gevoel krijgen, wanneer het product wordt aangebracht. De huid kan roze tot erg rood worden. Dit is normaal. Het product werkt diep door en dat leidt tot een sterke doorbloeding en circulatie. De rode huid zal gewoonlijk tijdens de behandeling langzaam verdwijnen, maar kan ook een paar uur na de behandeling blijven. Dit verschilt per persoon. Tijdens de behandeling voelt de huid strak en fris aan. Na 24-48 uur kan de huid licht ontvellen. Hierdoor vindt regeneratie van nieuwe cellen en vermeerdering van de collageenproductie plaats, om zo een jongere, gezondere huid te verkrijgen en minder rimpels. Deze behandeling is geschikt voor iedere huid.

Prijs €85,00

Acne Lift 

De peeling is een combinatie van BHA (salicylzuur) en AHA (glycolzuur). Het salicylzuur werkt kalmerend op de talgklieren en zorgt ervoor dat teveel talg in de poriën niet afsluit. Het glycolzuur is een keratolytische agent dat door een exfoliatie van de dode huidcellen zorgt en voor een snellere cel vernieuwing. Dit dubbele effect maakt het een uitstekende, veilige en zachte peeling. Je kunt een prikkelend, jeukend gevoel krijgen als het product aangebracht wordt. Door het salicylzuur zal de huid warm worden. Ook zal de huid onmiddellijk rood worden en zal de talg naar de oppervlakte komen, zodat er een witte waas op het gezicht kan komen. Dit is normaal. De huid kan binnen 24 uur gaan schilferen en donkerder lijken door de exfoliatie van dode donkere huidcellen.

Acne Beta Lift hydroxie 

Een intensieve behandeling bij hardnekkige acne in combinatie met een vette huid.

Prijs €125,-

Hand rejuvenating treatment

De ultieme oplichtende en anti-aging behandeling die helpt om de gehate bruine vlekken te verminderen en de collageenproductie op de handen te bevorderen. De sterke antioxidanten zullen de handen verjongen en direct hydrateren zodat ze weer zacht aanvoelen.

Prijs €85,-

O2 Lift 

Deze luxe behandeling doordringt zuurstof, plantaardige stamcellen, peptiden en een hoge concentratie enzymatische botanicals in de huid wat in een stralende, verfriste en verjongde uitstraling resulteert. Waanzinnig voor elk huidtype – vol met plantaardige stamcellen –  zuurstof verrijkend masker ontworpen om binnen enkele minuten een buitengewoon egaliserend effect op de huid te creëren Krachtige botanische huid oplichtende ingrediënten om het effect voor een gelijkmatige teint te versterken.

Prijs €90,-

OrMedic Facial 

Deze behandeling geeft een verbluffend resultaat. Het is speciaal ontwikkeld om de huid weer in balans te brengen door gecertificeerde plantaardige ingrediënten. Met een hoog gehalte aan antioxidanten en essentiële oliën, zonder het gebruik van chemische bestanddelen, zuren of parabenen. Geschikt voor alle huiden die terug in balans, hersteld en beschermd moeten worden.

Prijs €80,-

2- Layer Eye Lift 

Deze 2-lagen revolutionaire oogbehandeling combineert de anti-aging eigenschappen van retinol om te verstevigen, te liften en te verlichten. De antioxidanten herstellen en hydrateren de gevoelige oogomtrek. Deze behandeling kan worden geïntegreerd in een normale behandeling of als losse oogbehandeling.

Prijs €80,-

Lightening Lift 

Deze peellingcocktail is een mooie mix van werkstoffen die de huid verstevigen en oplichten. Deze formule geeft een 15% blekende werking om de melanineblokkade in dieper gelegen lagen van de huid aan te pakken. Deze behandeling is ontwikkeld om een kuur van 6 peelingen om de 2 weken te doen. Alleen onder een Wood’s lamp kun je een goede diagnose van depigmentstoonis vaststellen. Hoe dieper de schade hoe intensiever de behandeling is. U word geadviseerd om na de behandeling de IMAGE Skin Lightening of de Bleaching Serum dagelijks te gebruiken. U zal tijdens de behandeling een jeukend, prikkelend gevoel ervaren, bruine vlekken kunnen de eerste dagen donkerder worden, daarna zal de huid zachter zijn en de pigmentaties steeds lichter.

Prijs €80,-

Perfection Lift

Een mix van salicylzuur, melkzuur in combinatie met retinol voor effectief huidherstel. Deze peeling behandelt lichte tot zware beschadiging door zonlicht, een vale of gevlekte huid, ruwe huid, verstopte huid en fijne lijntjes en rimpels. Waar is het goed voor? Voor effectief huidherstel, tegen zonbeschadiging, anti-aging/huidveroudering, pigmentatie en bij acne.

Prijs €150,-

TCA Orange lift

een behandeling om de algehele huidstructuur te verbeteren en de huid te egaliseren. De peeling is zeer geschikt om de structuur van een zon beschadigde huid te verbeteren. Vermindert fijne lijntjes, rimpels en pigmentvlekken. Een grovere huid-structuur of (acne)littekens worden resultaatgericht aangepakt.

Prijs €150,-

Max Facial 
Anti-aging behandeling deLuxe op basis van 4 verschillende stamcellen. Prijs €85,-

Cosmedix Peeling Levels

Cosmedix uitgebreide en unieke peeling concept bevat verschillende peelingen met cocktails van ingrediënten zoals; Retinol, AHA’s, BHA’s en enzymen. Intensieve peelingen met snel resultaat, zonder downtime!

Cosmedix Luxueuze Facials
Cosmedix luxueuze facials geeft de specialist de mogelijkheid om de cliënt een behandeling te geven die verbetering van de huid biedt. Deze behandelingen zijn volledig te personaliseren en geven uiteraard het resultaat zoals je van Cosmedix gewend bent. Lees meer..