Ongewenste haargroei

Bij Bjoetie4u zijn drie vormen van haarverwijdering mogelijk. Hiermee ben ik in staat om de voor de meeste vormen van ongewenste haargroei een gepaste oplossing te bieden.

Ontharen en harsen

Harsen is de meest bekendste vorm van ontharen. Dit is een prima oplossing om uw ongewenste haargroei tijdelijk te verwijderen. Bij Bjoetie4u wordt gebruik gemaakt van honing en azuleenhars. Afhankelijk van het huidtype wordt een keuze gemaakt van een van deze harssoorten. Voor het aanbrengen van de hars wordt gebruik gemaakt van het Clean and easy systeem. Dit is een apparaat met harsrollers.

Ontharen elektrisch

Apilus Junior plus
professionele elektrische ontharingsapparatuur

De vriendelijkste manier om haren voorgoed te verwijderen. Elektrisch ontharen is een uitstekende methode om voorgoed af te rekenen met overbeharing. Het apparaat is volledig computer gestuurd, waardoor er heel precies de intensiteit van de stroom en het pulsje ingesteld kan worden. Hierdoor zijn is de behandeling minder pijnlijk dan met overige elektrisch onthaar apparatuur.

Hoe werkt het?

Er wordt een heel dun wegwerpnaaldje langs de haarschacht in uw huid geschoven, waarna een klein stroomstootje volgt. Hierdoor wordt het haarzakje waarin de haar groeit vernietigd, zodat op die plek geen nieuwe haar meer zal komen. Een behandeling met de Apilus is minder pijnlijk in vergelijking met overige elektrisch onthaarapparatuur doordat er met 100sten van seconden kan worden gewerkt. U heeft meerdere behandelingen nodig voordat het te ontharen gebied volledig is onthaard. Dit komt doordat de haargroei uit verschillende fasen bestaat. De behandelperiode kan variëren van een paar maanden tot een jaar. Het is van belang dat de haren tussentijds de behandelingen niet worden geharst of geëpileerd, het afknippen is wel toegestaan. De huid kan na de behandeling rood zien, maar dit verdwijnt vanzelf. Naast definitieve ontharen heeft de Apilus een apart programma om couperose, huidoneffenheden en pigmentvlekjes te verwijderen.

Indicaties:
•      Overbeharing
•      Steelwratjes
•      Couperose
•      Spineavi
•      Comedonen
•      Vetbultjes
•      Pigmentvlekken

•      Bloedblaartjes

Ontharen – permanent ontharen IPL

De MedCos IPL methode

Met de innovatieve MedCos IPL methode is het mogelijk om o.a. ongewenste haargroei effectief aan te pakken. IPL betekent ‘Intense Pulsed Light’ en staat voor hoogenergetisch gepulseerd licht dat op de huid wordt gericht. Zo wordt er met de IPL een lichtflits op de huid afgegeven, waarna dit licht wordt omgezet in warmte door absorptie van het uiteindelijke doelorgaan. Naast het definitief verwijderen van ongewenste haargroei zijn ook andere indicaties als acne, couperose,

Spider naevi en huidveroudering effectief te behandelen met de MedCos IPL methode. Middels een unieke filtertechniek wordt het licht zodanig gefilterd dat elke indicatie effectief en met de juiste lichtflits kan worden behandeld. Tegenwoordig vertrouwen wereldwijd duizenden medici en schoonheidsspecialisten op IPL en hebben ontelbare cliënten baat bij de resultaten.

De effectiviteit en de veiligheid van de IPL behandelingen berusten op grondig bewijs, welke door de jaren heen is verzameld door wetenschappers en internationale vooraanstaande huidklinieken. Door het grote oppervlak van de behandelkop en de snelle flitsinterval kan met de MedCos IPL in vergelijking met andere IPL merken tot 50% sneller en comfortabeler behandeld worden. De behandelingen met de MedCos IPL zijn nagenoeg pijnloos.